Web Analytics Made Easy - StatCounter

La impressió 3D ja està a l’Agenda Tecnològica dels principals països industrials, i a la nostra?

.

En les darreres setmanes les notícies sobre les considerables inversions que es volen fer en els principals països avançats per tenir “Centres per al Desenvolupament de la Impressió 3D” estan sent destacables.

Una de les últimes és la que es pretén realitzar al Regne Unit que suposarà una inversió de gairebé 15 milions de lliures esterlines en projectes de desenvolupament de la Impressió 3D.

Aquesta dotació econòmica forma part d’una partida de 440 milions de lliures que tenen l’objectiu de desenvolupar Noves Tecnologies de Fabricació.

Recordem que al febrer el president Obama citava en el seu Discurs de l’Estat de la Nació una inversió per crear quinze Centres per desenvolupar la mateixa Política Estratègica Industrial.

Per la seva banda a la Xina no es queden enrere i tenen el compromís de construir deu Centres Tecnològics per tot el país amb una inversió de més de 30 milions de dòlars.

El preocupant és que a Catalunya no hi ha una Política Industrial que aposti per les “Tecnologies de Fabricació” d’una manera tan clara, i això si constituiria el canvi de model econòmic del qual tant s’ha parlat i tan poc s’ha fet.

Encara som a temps, però la competència ja ha començat a caminar.

Si t’ha agradat aquest post, sis plau comparteix-lo.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2007 - 2023 by Gian-Lluís Ribechini - Innoginyer