La privacitat es considera important en aquest web. En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals es recopilen dels usuaris i com s’utilitzen. Es recomana encaridament llegir amb deteniment aquests termes abans que vostè faciliti les seves dades personals en aquest web.

La normativa (Article 13.1 del Reglament LOPD) estableix que els majors de catorze anys puguin registrar-se en innoginyer.com com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors. En el cas dels menors de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de catorze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no t’has de registrar com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits.

Els principis respecte a la seva privacitat són:

  • Mai es sol·licita informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que vostè requereixi.
  • Mai es comparteix informació personal dels usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que es compti amb la seva autorització expressa.
  • Mai s’utilitzen les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels que s’usen en aquesta web per demanar dades de caràcter personal.

innoginyer.com ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Es compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades, anteriorment citat, les dades personals que s’enviïn a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors“.

Per al tractament de dades dels usuaris, s’implementen totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que s’apliquessin a la seva informació personal.

En el tractament de les seves dades personals, s’aplicaran els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre es requerirà el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics que s’informaran prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només es sol·licitaran dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals es requereixen. Sent aquestes les mínimes possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, s’informarà del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament es revisaran les llistes i s’eliminaran aquells registres inactius durant un temps substancialment elevat.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi la seva confidencialitat. Ha de saber que es prenen totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels usuaris per part de tercers.

 

Com s’han obtingut les seves dades?

Les dades personals que es tracten en innoginyer.com procedeixen de:

  • Formulari de contacte: Es sol·liciten nom i email.
  • Formulari de comentaris al blog: Es sol·liciten nom, email i adreça web.
  • Formulari de subscripció a la newsletter: Es sol·licita correu electrònic.

 

Quins són els seus drets quan es faciliten les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en innoginyer.com s’estan tractant dades personals que el concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol·licitar la rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. innoginyer.com deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, té dret a rebre les dades personals que l’incumbeixin i que s’han facilitat en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament estigui basat en el consentiment.
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
  • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat es tracten les seves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web (per comentar un post, enviar un correu al titular o subscriure) està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable innoginyer.com. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça de correu electrònic o altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per innoginyer.com, només com es descriu en el present document “Avís Legal i Política de Privadesa“.

En innoginyer.com ha diferents sistemes de captura d’informació personal i es tracta la informació que faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: Es sol·liciten les dades personals de Nom i correu electrònic, per respondre als requeriments dels usuaris de com. Es poden utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als seus dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. S’informa que les dades que es faciliten estaran ubicats en els servidors de:
    • 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de com).

1 & 1 Internet España SLU està ubicat a la UE, en un país amb uns nivells de protecció són adequats segons la Comissió de la UE (Hosting 1&1).

 

  • Formulari d’alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc de com es requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’un formulari. En aquest cas, es sol·liciten les dades personals de Nom i correu electrònic. Un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors.
    Existeixen altres finalitats per les quals es tracten les seves dades personals:
    • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
    • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
    • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.

 

Xarxes socials.

S’informa que innoginyer.com pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de innoginyer.com, es regiran per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de innoginyer.com. Es tractaran les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de innoginyer.com.

Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas s’utilitzaran els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679 en innoginyer.com ha un responsable del tractament de les dades personals corresponents a usuaris de la web i subscriptors.
innoginyer.com, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. El tractament de dades sempre es realitzarà seguint estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les seves dades.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment.
Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

Categoria de dades.

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant de temps es conservessin les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Fins que sigui sol·licitada la seva supressió per part de l’interessat.

Tractaments de les dades personals per part de tercers.

En navegar per innoginyer.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través d’eines o serveis de tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris en el desenvolupament de l’activitat de innoginyer.com es comparteixen dades amb els següents tercers prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a innogeniero.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús en innoginyer.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. Consulteu més informació sobre els tipus de cookies que utilitza Google, i descobreixi com Google utilitza aquestes galetes. La política de privacitat de Google es troba aquí.

Hosting: 1 & 1 Internet España SLU (Proveïdor de innoginyer.com). 1 & 1 Internet España SLU està ubicat a la UE, en un país amb uns nivells de protecció són adequats segons la Comissió de la UE (Hosting 1&1).

Plataforma web (WordPress): Automattic Inc, amb domicili als EUA. Més informació a: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc). Automattic Inc tracta les dades amb la finalitat de realitzar els serveis de plataforma web de innoginyer.com.

Newsletter: No s’ofereix.

Anti-spam: Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. En aquest enllaç pot trobar com es processen les dades dels seus comentaris.

Navegació.
En navegar per innoginyer.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

Google Analytics: S’utilitza aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la base d’usuaris en el seu conjunt. Consulteu més informació sobre els tipus de cookies que utilitza Google, i descobreixi com Google utilitza aquestes galetes. La política de privacitat de Google es troba aquí.

Política anti-spam.

innoginyer.com es declara completament en contra de l’enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i a qualsevol tipus de conducta o manifestació coneguda com “spam”, així mateix es declara compromès amb la lluita contra aquest tipus de pràctiques abusives.

Per tant, innoginyer.com garanteix a l’usuari a que sota cap concepte les dades personals recollides en el lloc web seran cedits, compartits, transferits, ni venudes a cap tercer sense el consentiment previ de l’usuari.

Per les mateixes raons, el procés de registre, comentari o contacte no ha de ser utilitzat per inscriure adreces de correu de persones alienes sense el consentiment exprés de les persones afectades. En el cas que tot i així un usuari rebi comunicacions d’aquest lloc web sense haver-se registrat, comentat o contactat o sense haver donat el seu consentiment exprés a dit registre, comentari o contacte pot cancel·lar la subscripció des dels enllaços que es proporcionen en la pròpia comunicació.

A més, l’usuari pot posar-se en contacte amb innoginyer.com mitjançant el formulari de contacte que es manté en el lloc web, tant per a comunicar el que havia passat com per sol·licitar l’eliminació immediata de les seves dades del lloc web.

Aquest lloc té validesa Akismet per reduir el correu brossa. En aquest enllaç pot trobar com es processen les dades dels seus comentaris.

Política de Galetes.

La política de cookies es defineix en el següent document: Política de Galetes.

Secret i seguretat de les dades.

innoginyer.com es compromet a l’ús i tractament de les dades personals dels usuaris respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les seves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

innoginyer.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, el Responsable de Tractament de Dades Personals de innoginyer.com, s’ha d’assegurar que qualsevol persona o empresa que estigui autoritzada per innoginyer.com per processar les dades personals estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar- innoginyer.com ha de notificar als possibles afectats sense demores indegudes, i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el possible afectat ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades.

Com a usuari, és vostè. L’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a innoginyer.com; exonerant al Responsable de Tractament de Dades Personals de innoginyer.com de qualsevol responsabilitat referent a això.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment.

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part del Responsable de Tractament de Dades Personals de innoginyer.com en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat.
El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho al Responsable de Tractament de Dades Personals de innoginyer.com en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició). Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat.

innoginyer.com es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, innoginyer.com anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials.

D’acord amb la LSSICE, innoginyer.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic innoginyer.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Aquest document ha estat actualitzat per darrera vegada el 17/09/2018.