Web Analytics Made Easy - StatCounter

100 díes del projecte “INNOGINYER”

Ja fa 100 dies que el projecte “Innoginyer” es troba a la xarxa, un projecte amb visió 2.0 que pretén difondre el concepte del Innoginyer/a com a professional de la Innovació amb una filosofia adreçada cap a la persona com a element fonamental en la creació i posada en marxa de la Innovació Total en qualsevol àmbit i utilitzant la Innovació Sistemàtica com a metodologia de treball.

El principal objectiu del projecte és que el concepte Innoginyer esdevingui un model per a que els professionals de la innovació ( i de qualsevol altre àmbit) puguin desenvolupar la seva “marca personal”. Aquí vull esmentar a un professional que està desenvolupant una tasca important en la difusió del concepte: Andrés Pérez Ortega, que amb el seu blog i les seves publicacions ha esdevingut un referent del tema.

El concepte Innoginyer l’he dibuixat en un mapa conceptual on desenvolupo les diverses línies de treball i que es pot veure a continuació:

Mapa conceptual Innogeniero

Mapa conceptual Innogeniero

La orientació en els propers mesos és desenvolupar el que considero son els elements fonamentals del Innoginyer: les competències i la motivació (adreçades a la innovació).

Per les competències em refereixo a:

  • Capacitats
  • Coneixements.
  • Experiències.

I per la motivació escriure sobre:

  • Retribució.
  • Beneficis.
  • Desenvolupament i Formació.
  • Ambient de treball.

Crec que aquets elements poden ajudar tan a les empreses com als professionals a assolir en la seva activitat un grau d’innovació que els hi permeti augmentar la seva competitivitat i poder-se defensar en un entorn de canvis cada vegada més ràpids.

Continuem dons amb el projecte Innoginyer…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Copyright © 2007 - 2019 by Gian-Lluís Ribechini - Innoginyer