Web Analytics Made Easy - StatCounter

100 díes del projecte “INNOGINYER”

Ja fa 100 dies que el projecte “Innoginyer” es troba a la xarxa, un projecte amb visió 2.0 que pretén difondre el concepte del Innoginyer/a com a professional de la Innovació amb una filosofia adreçada cap a la persona com a element fonamental en la creació i posada en marxa de la Innovació Total en qualsevol àmbit i utilitzant la Innovació Sistemàtica com a metodologia de treball.

El principal objectiu del projecte és que el concepte Innoginyer esdevingui un model per a que els professionals de la innovació ( i de qualsevol altre àmbit) puguin desenvolupar la seva “marca personal”. Aquí vull esmentar a un professional que està desenvolupant una tasca important en la difusió del concepte: Andrés Pérez Ortega, que amb el seu blog i les seves publicacions ha esdevingut un referent del tema.

El concepte Innoginyer l’he dibuixat en un mapa conceptual on desenvolupo les diverses línies de treball i que es pot veure a continuació:

Mapa conceptual Innogeniero

Mapa conceptual Innogeniero

La orientació en els propers mesos és desenvolupar el que considero son els elements fonamentals del Innoginyer: les competències i la motivació (adreçades a la innovació).

Per les competències em refereixo a:

  • Capacitats
  • Coneixements.
  • Experiències.

I per la motivació escriure sobre:

  • Retribució.
  • Beneficis.
  • Desenvolupament i Formació.
  • Ambient de treball.

Crec que aquets elements poden ajudar tan a les empreses com als professionals a assolir en la seva activitat un grau d’innovació que els hi permeti augmentar la seva competitivitat i poder-se defensar en un entorn de canvis cada vegada més ràpids.

Continuem dons amb el projecte Innoginyer…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2007 - 2023 by Gian-Lluís Ribechini - Innoginyer