Web Analytics Made Easy - StatCounter

INNOVeTION VALLEY

Essent de vacances he conegut una iniciativa anomenada “INNOVeTION VALLEY”, que es un projecte que pretén explicar les potencialitats del territori situat al Nord-Est d’Itàlia ,que inclou ciutats com Venècia, Trieste, Treviso o Vicenza.

 

Aquest territori te la peculiaritat que no hi ha trobem una ciutat central com podria ser Milà, sinó ciutats mitjanes; tot i que el territori te més de 6 milions d’habitants, es a dir, Catalunya fa uns anys.
Aquest territori o “regió econòmica” te una xarxa de més de 450.000 empreses (entenent-ho des d’autònoms fins a grans empreses).
El concepte “INNOVeTION VALLEY” s’adreça a set categories: “moda, art, design, arquitectura, activitats performatives, tecnologia i recerca”,
Editen una publicació quinzenal “IL GIORNALE DELL’INNOVeTION VALLEY”; i podeu trobar tots els números a http://www.fuoribiennale.org/2007/progetto.asp?menu=progetto&IDnews=112&LAN=ITA
Aquesta publicació pretén presentar la creativitat i la innovació que es desenvolupa per part de les empreses de la regió i, amb voluntat de donar confiança als ciutadans pel que fa a les seves opcions de futur.
Es interessant la presentació del projecte http://www.fuoribiennale.org/public/InnovetionValley_presentazione.pdf
Ara bé, per mi, el mes interessant es el document “MAPPA PLEASE DISTRURB” que exposa una llarga relació d’empreses, entitats i professionals amb una breu exposició i fotografies.
Aquí es veu un ventall d’innovació i creativitat que es pot trobar a la regió.

Nota: Post originalment escrit en http://enginyerdinnovacio.blogspot.com/

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2007 - 2023 by Gian-Lluís Ribechini - Innoginyer